İZMİR / SELÇUK - CUMHURİYET ORTAOKULU

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel eğitim Ve Rehberlik  E-dergisi 5. sayısı yayınlandı.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından 1. dönem yarıyıl tatil hediyesi olarak öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan İzmir Çocuk dergisinin 2. sayısının QR kodu ve dönem sonu mesajıdır.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Prof. Dr. Ömer Yahşi tarafından öğrencilere ara tatil hediyesi olarak hazırlatılan etkileşimli dijitial dergi "İzmir Çocuk" a aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DERS PROGRAMLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABVİLİRİSİNİZ..

Haz

Bakanlıkça yürütülen "81 Çalıkuşu E-Dergisi" çalışması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür ve eğitim temalı "81 Çalıkuşu İzmir" e dergisi dokuzuncu sayısı yayınlanmış olup dergiye ait link aşağıda verilmiştir.

Nis

Her yıl farklı bir ana başlığın işlendiği İzmir İnternet Haftası, 2023 yılında "Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile gerçekleştirilecektir.

Mrt

Bakanlıkça yürütülen "81 Çalıkuşu E-Dergisi" çalışması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür ve eğitim temalı "81 Çalıkuşu İzmir" e dergisi sekizinci sayısı yayınlanmış olup dergiye ait link aşağıda verilmiştir.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel eğitim Ve Rehberlik  E-dergisi 3. sayısı yayınlandı.