İZMİR / SELÇUK - CUMHURİYET ORTAOKULU

May

5/D sınıfı öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde akvaryum gezisi düzenlediler. Eğlenceli ve güzel bir gün geçiren öğrencilerimiz aynı zamanda balıklar hakkında bilgiler de edindiler.

May

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polislr okulumuzda öğrencilere eğitim verdiler. Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

"Doğada Bir Gün" gezisine katılan öğrencilerimiz parkurlarda doyasıya eğlendi.

Nis

Okulumuzda  "İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri" kapsamında Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Rüya Salar tarafından  "Dijital Ayak İzi Farkındalık Eğitimi " verildi ve Dijital Ayaki İzi Testi uygulandı.

Mrt

Toplumda sağlıklı yaşam tarzını oluşturabilmek ve obezitenin önlenmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğünün 4 Mart Dünya Obezite Günü bilgi notu ile kamu spotu bağlantı adresleri aşağıda verilmiştir.

Mrt

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz vasıtasıyla okulumuzdaki tüm öğrencilere yönelik "Deprem Psikososyal Eğitimi" ne başlandı. Toplamda 8 modülden oluşan eğitiminin ilk iki modülü 23.02.2023 Perşembe günü tamamlandı.

Ara

Özel eğitim ve otizmli öğrencilerimizle okulumuzun duvarlarını renklendiriyoruz. Özel çocuklarımızla farkındalık yaratıyoruz.

Ara

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI  çıktı.

Ara

Minik Yıldız Uyuşturucu ve Teröre Hayır Ege Şampiyonası'nda kendi gruplarında öğrencilerimizden Asmin Dinç Birinci, Tuna Çakmak ve Ali Nazmi Dinç İkinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.